Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61760
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМостова, Л. М.-
dc.contributor.authorМартиненко, Л. Г.-
dc.contributor.authorКуліш, В. П.-
dc.date.accessioned2025-01-23T18:04:16Z-
dc.date.available2025-01-23T18:04:16Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationМостова Л. М., Мартиненко Л. Г., Куліш В. П. Пристрій для декомпресійної обробки харчових продуктів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 177-178.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61760-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПристрій для декомпресійної обробки харчових продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (17778.pdf119.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.