Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61735
Title: Особливості конструкціі печей для піци
Authors: Афукова, Н. О.
Вереніч, М. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Афукова Н. О., Вереніч М .В. Особливості конструкціі печей для піци. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 127-128.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61735
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1278.pdf108.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.