Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61723
Title: Интенсификация процесса ультрафильтрации белков крови
Authors: Тавдидишвили, Д. Р.
Рухадзе, Ш. Ш.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Тавдидишвили Д. Р., Рухадзе Ш. Ш. Интенсификация процесса ультрафильтрации белков крови. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 103-104.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61723
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 1034.pdf119.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.