Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61703
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРижкова, Т. М.-
dc.contributor.authorДмитриков, В. П.-
dc.date.accessioned2025-01-23T09:49:35Z-
dc.date.available2025-01-23T09:49:35Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationРижкова Т. М., Дмитриков В. П. Мембранні процеси в технології переробки знежиреного козиного молока. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 87-88.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61703-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleМембранні процеси в технології переробки знежиреного козиного молокаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (878.pdf140.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.