Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61690
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗмієвський, Ю. Г.-
dc.contributor.authorКорнієнко, Л. В.,-
dc.contributor.authorМирончук, В. Г.-
dc.contributor.authorДзязько, Ю. С.-
dc.contributor.authorРождественська, Л. М.-
dc.date.accessioned2025-01-23T09:09:42Z-
dc.date.available2025-01-23T09:09:42Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citation8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 59-60. Змієвський Ю. Г., Корнієнко Л. В., Мирончук В. Г., Дзязько Ю. С., Рождественська Л. М. Застосування мембранних процесів для переробки післяспиртової зернової барди. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 61-62.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61690-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЗастосування мембранних процесів для переробки післяспиртової зернової бардиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 612.pdf110.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.