Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61670
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorPyvovarov, P.-
dc.contributor.authorNeklesa, O.-
dc.contributor.authorNagornyi, A.-
dc.contributor.authorКоrotayeva, E.-
dc.contributor.authorOlmo Peinado, J.M.-
dc.contributor.authorWillarrubia, M.A.-
dc.date.accessioned2025-01-23T07:21:19Z-
dc.date.available2025-01-23T07:21:19Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationPyvovarov P., Neklesa O., Nagornyi A., Коrotayeva E., Olmo Peinado J.M., Willarrubia M.A. Technology of capsulated vegetable oils and its usage in technological processes. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 23-24.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61670-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleTechnology of capsulated vegetable oils and its usage in technological processesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t-8-11.09.15 (1)-23-24.pdf119.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.