Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61459
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПенкіна, Н. М.-
dc.contributor.authorПолупан, В. В.-
dc.contributor.authorВеретенніков, О. В.-
dc.date.accessioned2025-01-19T13:00:35Z-
dc.date.available2025-01-19T13:00:35Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПенкіна Н. М., Полупан В. В., Веретенніков О. В. Наукове обґрунтування нових технологічних рішень використання молочної сироватки в алкогольних напоях. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 531uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61459-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleНаукове обґрунтування нових технологічних рішень використання молочної сироватки в алкогольних напояхuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-531.pdf107.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.