Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61456
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМамченко, Л. Є.-
dc.contributor.authorСкирда, О. Є.-
dc.date.accessioned2025-01-19T12:56:14Z-
dc.date.available2025-01-19T12:56:14Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМамченко Л. Є., Скирда О. Є. Дослідження розширення асортименту напоїв в закладах ресторанного господарства. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 526-527uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61456-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleДослідження розширення асортименту напоїв в закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-526-527.pdf112.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.