Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61454
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛотарєва, Д. В.-
dc.date.accessioned2025-01-19T12:53:57Z-
dc.date.available2025-01-19T12:53:57Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЛотарєва Д. В. Безпека продуктів харчування в мінливому світі: пріоритет для охорони здоров’я. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 522-523uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61454-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleБезпека продуктів харчування в мінливому світі: пріоритет для охорони здоров’яuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-522-523.pdf112.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.