Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61099
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСорокіна, Світлана Вікторівна-
dc.contributor.authorАкмен, Вікторія Олександрівна-
dc.contributor.authorКолеснік, Вікторія Валентинівна-
dc.contributor.authorПолупан, Валентин Вадимович-
dc.contributor.authorПенкіна, Наталія Михайлівна-
dc.date.accessioned2024-12-30T08:48:03Z-
dc.date.available2024-12-30T08:48:03Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСорокіна С. В., Акмен В. О., Колесник В. В., Полупан В. В., Пенкіна Н. М. Теоретичні основи товарознавства: навч. посібник до самостійного вивчення та виконання лабораторних завдань з дисципліни. Харків: ДБТУ, 2024. 352 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61099-
dc.description.abstractУ навчальному посібнику викладено матеріали, які дають можливість опанувати основні положення науки «Товарознавства» і є принципово важливими для подальшого набуття фахових компетенцій студентами, що вивчаються за спеціальностями галузі знань «Управління та адміністрування». Значна увага приділена як теоретичному курсу дисципліни і практичним аспектам рішення проблем управління процесом постачання якісних товарів (товаропросуванням або оперування товаром) від виробника до споживача при здійснення торговельних операцій на ринку, так можливості опанувати основні методи дослідження якості продовольчих та непродовольчих товарів. Представлений матеріал дає можливість студентам не тільки краще зрозуміти проблемні питання курсу, а й самостійно опанувати матеріал дисципліни. Видання призначене для студентів закладів вищої освітиuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleТеоретичні основи товарознавства: навч. посібникuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_Teoret_osnovy tovaroznavstva_24.pdf8.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.