Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60864
Title: Особливості розробки концепції розвитку для підприємств готельно-ресторанного бізнесу
Authors: Калєнік, К. В.
Сізов, М. О.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Калєнік К. В., Сізов М. О. Особливості розробки концепції розвитку для підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 433-434
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60864
Appears in Collections:Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-433-434.pdf151.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.