Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60829
Title: Напрямки розвитку закладів ресторанної індустрії рівня ресторану класу «Люкс»
Authors: Горєлков, Д. В.
Нагорна, Д. А.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Горєлков Д. В., Нагорна Д. А. Напрямки розвитку закладів ресторанної індустрії рівня ресторану класу «Люкс». Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 425
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60829
Appears in Collections:Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-425.pdf107.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.