Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/60111
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОлійник, Таміла Іванівна-
dc.contributor.authorШевченко, Еліна Вікторівна-
dc.date.accessioned2024-12-18T12:34:31Z-
dc.date.available2024-12-18T12:34:31Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationОлійник Т. І., Шевченко Е. В. Сталість виробництва продукції рослинництва в сільськогосподарських підприємствах: монографія. ХНАУ ім. В. В. Докучаєва. Харків: ВАТ «Майдан», 2015. 345 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60111-
dc.description.abstractВисвітлено теоретико-методичні засади сталості виробництва продукції рослинництва. Розроблено практичні рекомендації щодо її підвищення у сільськогосподарських підприємствах. Запропоновано визначення поняття «сталість виробництва продукції рослинництва». Розроблено методичний підхід до визначення показника сталості. З’ясовано вплив природно-кліматичних умов на сталість виробництва продукції рослинництва у межах кожного року. Досліджено економічну, соціальну, екологічну складові сталості виробництва. Розроблено пропозиції щодо застосування міжнародного досвіду впливу на забезпечення сталості виробництва продукції рослинництва у вітчизняних сільськогосподарських підприємствах. Запропоновано модель прогнозу виробництва на п’ятирічний період у межах десятирічного циклу розвитку. Видання призначене для наукових працівників, викладачів, фахівців, аспірантів та студентівuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ВАТ «Майдан»uk_UA
dc.subjectсталость виробництваuk_UA
dc.subjectдержавне регулюванняuk_UA
dc.subjectзабезпечення сталості виробництваuk_UA
dc.subjectоптимізаційна модельuk_UA
dc.titleСталість виробництва продукції рослинництва в сільськогосподарських підприємствах: монографіяuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mon_STALIST_VYROBNYTSTVA_2015.pdf5.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.