Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59715
Title: Вміст вітамінів у м’ясі та м’ясопродуктах
Authors: Гончарова, Ірина
Баган, Дмитро
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя: ФО-П Однорог Т. В.
Citation: Гончарова І., Баган Д. Вміст вітамінів у м’ясі та м’ясопродуктах. Сталий розвиток аграрної сфери: інженерно-економічне забезпечення: матеріали IX Міжнар. науково-практ. конф. ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут». Запоріжжя: ФО-П Однорог Т.В., 2024. С. 263-265
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59715
ISBN: 978-617-7823-77-2
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
S_inzhener-ekonom_zabezpech_24-263-265.pdf535.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.