Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59715
Title: | Вміст вітамінів у м’ясі та м’ясопродуктах |
Authors: | Гончарова, Ірина Баган, Дмитро |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Запоріжжя: ФО-П Однорог Т. В. |
Citation: | Гончарова І., Баган Д. Вміст вітамінів у м’ясі та м’ясопродуктах. Сталий розвиток аграрної сфери: інженерно-економічне забезпечення: матеріали IX Міжнар. науково-практ. конф. ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут». Запоріжжя: ФО-П Однорог Т.В., 2024. С. 263-265 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59715 |
ISBN: | 978-617-7823-77-2 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
S_inzhener-ekonom_zabezpech_24-263-265.pdf | 535.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.