Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59362
Назва: Підвищення харчової цінності безбілкового хліба за рахунок використання добавок із рослинної сировини
Автори: Цуканова, О. С.
Кучерук, З. І.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Цуканова О. С., Кучерук З. І. Підвищення харчової цінності безбілкового хліба за рахунок використання добавок із рослинної сировини. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 137-138.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59362
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-138.pdf109.16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.