Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59186
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКотляр, О. В.-
dc.contributor.authorМікс, М. Г.-
dc.date.accessioned2024-11-25T14:14:13Z-
dc.date.available2024-11-25T14:14:13Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationМікс М. Г. Обґрунтування технології кавових напоїв із використанням швидкорозчинної сухої жирової суміші. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Котляр О. В. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 28.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-473-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59186-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОбґрунтування технології кавових напоїв із використанням швидкорозчинної сухої жирової сумішіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_28.pdf98.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.