Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59166
Назва: | Технологія крафтових сирів із використанням нетрадиційної сировини |
Автори: | Булах, І. С. |
Науковий керівник : | Юдіна, Т. І. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Булах І. С. Технологія крафтових сирів із використанням нетрадиційної сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Юдіна Т. І. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 10. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59166 |
ISBN: | 978-966-405-473-4 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_10.pdf | 98.68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.