Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59030
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФілімонова, І. А.-
dc.date.accessioned2024-11-19T08:59:48Z-
dc.date.available2024-11-19T08:59:48Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationФілімонова І. А. Інноваційні технології як обов’язкова умова формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій. Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення: тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 249-250.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-478-9-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59030-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleІнноваційні технології як обов’язкова умова формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологійuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Inzhenerna_osvita_u_sferi_kharchovoyi_i_hotelnoyi_industriyi_2019_249-250.pdf230.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.