Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59027
Title: | Особливості технічної підготовки фахівців готельно-ресторанної справи |
Authors: | Сефіханова, К. А. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Сефіханова К. А. Особливості технічної підготовки фахівців готельно-ресторанної справи. Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення: тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 243-244. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59027 |
ISBN: | 978-966-405-478-9 |
Appears in Collections: | Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Inzhenerna_osvita_u_sferi_kharchovoyi_i_hotelnoyi_industriyi_2019_243-244.pdf | 268.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.