Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59027
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСефіханова, К. А.-
dc.date.accessioned2024-11-19T08:55:38Z-
dc.date.available2024-11-19T08:55:38Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСефіханова К. А. Особливості технічної підготовки фахівців готельно-ресторанної справи. Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення: тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 243-244.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-478-9-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59027-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОсобливості технічної підготовки фахівців готельно-ресторанної справиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Inzhenerna_osvita_u_sferi_kharchovoyi_i_hotelnoyi_industriyi_2019_243-244.pdf268.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.