Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59027
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сефіханова, К. А. | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-19T08:55:38Z | - |
dc.date.available | 2024-11-19T08:55:38Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Сефіханова К. А. Особливості технічної підготовки фахівців готельно-ресторанної справи. Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення: тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 243-244. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-478-9 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59027 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Особливості технічної підготовки фахівців готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Inzhenerna_osvita_u_sferi_kharchovoyi_i_hotelnoyi_industriyi_2019_243-244.pdf | 268.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.