Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58885
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorПопова, А. В.-
dc.date.accessioned2024-11-14T07:41:21Z-
dc.date.available2024-11-14T07:41:21Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Попова А. В. Інтерактивні методи навчання в сучасній інженерній освіті. Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення: тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 120-122.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-478-9-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58885-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleІнтерактивні методи навчання в сучасній інженерній освітіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Inzhenerna_osvita_u_sferi_kharchovoyi_i_hotelnoyi_industriyi_2019_120-122.pdf296.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.