Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58830
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хацкевич, Ю. М. | - |
dc.contributor.author | Іванніков, П. В. | - |
dc.contributor.author | Ленерт, С. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-11T14:01:51Z | - |
dc.date.available | 2024-11-11T14:01:51Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Хацкевич Ю. М., Іванніков П. В., Ленерт С. О. Актуальність викладання дисципліни «Загальна технологія харчових виробництв» для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення: тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 95-97. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-478-9 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58830 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Актуальність викладання дисципліни «Загальна технологія харчових виробництв» для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Inzhenerna_osvita_u_sferi_kharchovoyi_i_hotelnoyi_industriyi_2019_95-97.pdf | 236.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.