Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58830
Title: Актуальність викладання дисципліни «Загальна технологія харчових виробництв» для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Authors: Хацкевич, Ю. М.
Іванніков, П. В.
Ленерт, С. О.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Хацкевич Ю. М., Іванніков П. В., Ленерт С. О. Актуальність викладання дисципліни «Загальна технологія харчових виробництв» для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення: тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 95-97.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58830
ISBN: 978-966-405-478-9
Appears in Collections:Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Inzhenerna_osvita_u_sferi_kharchovoyi_i_hotelnoyi_industriyi_2019_95-97.pdf236.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.