Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58814
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Колісниченко, Т. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-11T13:34:40Z | - |
dc.date.available | 2024-11-11T13:34:40Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Колісниченко Т. О. Концепція підготовки фахівців для підприємств харчової галузі за дуальною формою освіти. Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення: тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 64-65. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-478-9 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58814 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Концепція підготовки фахівців для підприємств харчової галузі за дуальною формою освіти | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Inzhenerna_osvita_u_sferi_kharchovoyi_i_hotelnoyi_industriyi_2019_64-65.pdf | 232.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.