Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58694
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вітенько, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Ворощук, В. Я. | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-08T09:20:24Z | - |
dc.date.available | 2024-11-08T09:20:24Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Вітенько Т. М., Ворощук В. Я. Програми «двох дипломів» як інструмент підвищення якості підготовки фахівців. Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення: тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 34-35. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-478-9 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58694 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Програми «двох дипломів» як інструмент підвищення якості підготовки фахівців | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Inzhenerna_osvita_u_sferi_kharchovoyi_i_hotelnoyi_industriyi_2019_34-35.pdf | 231.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.