Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58620
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБілецька, Я. О.-
dc.contributor.authorБадигіна, Г. С.-
dc.date.accessioned2024-11-05T12:21:10Z-
dc.date.available2024-11-05T12:21:10Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationБілецька Я. О., Бадигіна Г. С. Маркетингові дослідження вивчення споживних переваг при виробі хліба дієтичного спрямування. Фінансові механізми сталого розвитку України: матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 18 жовтня 2019 р.; Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 191-193.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-489-5-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58620-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleМаркетингові дослідження вивчення споживних переваг при виробі хліба дієтичного спрямуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Фінансові механізми сталого розвитку України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Finansovi_mekhanizmy_staloho_rozvytku_Ukrayiny_2019_191-193.pdf540.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.