Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5860
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТорохтило, Є.О.-
dc.date.accessioned2022-08-28T08:01:42Z-
dc.date.available2022-08-28T08:01:42Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationТорохтило Є.О. Постановка завдання визначення оптимального сортового складу посівного фонду підприємства. 2015. № 1. С. 247uk_UA
dc.identifier.otherУДК 631.12:339.13-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5860-
dc.description.abstractВ статье отражен порядок осуществления постановки задания по определению оптимального сортового состава семенного фонда предприятия и методику подготовки соответствующей информации с использованием положений модели формирования сортового состава семенного фонда с оптимальным уровнем реализации потенциала.uk_UA
dc.description.abstractIn the article the order of realization of raising of task from determination of optimal of high quality composition of seminal fund of enterprise and methodology of preparation of corresponding information are reflected with the use of positions of model of forming of high quality composition of seminal fund with the optimal level of achieving.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєваuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕкономічні науки;№ 1-
dc.titleПостановка завдання визначення оптимального сортового складу посівного фонду підприємстваuk_UA
dc.title.alternativeSetting the task of determining optimal varietal composition of agricultural company’s planting seed reserve.uk_UA
dc.title.alternativeПостановка задачи определения оптимального сортового состава посевного фонда предприятия.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Torokhtilo.pdf346.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.