Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58355
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorУсманжонова, Х. У.-
dc.contributor.authorАтхамова, С. К.-
dc.date.accessioned2024-10-24T07:20:52Z-
dc.date.available2024-10-24T07:20:52Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationУсманжонова Х. У., Атхамова С. К. Биологически активные вещества из гибискуса. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 251-252.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-485-7-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58355-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleБиологически активные вещества из гибискусаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_251-252.pdf389.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.