Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58349
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСимакова, О. А.-
dc.contributor.authorНикифоров, Р. П.-
dc.contributor.authorКоренец, Ю. Н.-
dc.contributor.authorНазаренко, И. А.-
dc.date.accessioned2024-10-24T06:38:51Z-
dc.date.available2024-10-24T06:38:51Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСимакова О. А., Никифоров Р. П., Коренец Ю. Н., Назаренко И. А. Роль функциональных пищевых продуктов в стимуляции физической работоспособности. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 238-240.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-485-7-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58349-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРоль функциональных пищевых продуктов в стимуляции физической работоспособностиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_238-240.pdf331.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.