Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58345
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРахимжанов, М. Т.-
dc.contributor.authorТухтаев, Ш. К.-
dc.contributor.authorСевиндиков, У.-
dc.contributor.authorДодаев, К. О.-
dc.date.accessioned2024-10-24T06:31:00Z-
dc.date.available2024-10-24T06:31:00Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationРахимжанов М. Т., Тухтаев Ш. К., Севиндиков У., Додаев К. О. Изменения, происходящие в процессе сушки овощей. Безопасность сушеной продукции. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 230-232.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-485-7-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58345-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleИзменения, происходящие в процессе сушки овощейuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_230-232.pdf338.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.