Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58285
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСамохвалова, О. В.-
dc.contributor.authorАндрійченко, Анатолій Андрійович-
dc.date.accessioned2024-10-22T08:47:06Z-
dc.date.available2024-10-22T08:47:06Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationАндрійченко А. А. Проєкт заводу по переробці кукурудзи на території філії «Степовий елеватор» ТОВ «АТ Каргілл» у Дніпропетровський обл.: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 181 – Харчові технології; наук. кер. О. В. Самохвалова. Харків: ДБТУ, 2024. 78 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58285-
dc.description.abstractПроєкт з виробництва кукурудзяної крупи та виготовлення пластівців з добовою потужністю 140 тонн відображає актуальність в контексті розвитку сільськогосподарського сектору та продовольчої промисловості. Зокрема, зростаючий попит на кукурудзу та її продукти переробки як в Україні, так і на міжнародних ринках, створює відмінні умови для реалізації такого проекту. Встановлення лінії для виготовлення пластівців дозволить додатково використовувати ресурси кукурудзи та створювати нові продукти з високим доданою вартістю. Розташування проєкту на території філії "Степовий елеватор" компанії "АТ Каргіл" в Дніпропетровській області є стратегічно важливим кроком, оскільки цей регіон є одним з ключових виробників кукурудзи в Україні.uk_UA
dc.description.abstractThe project for the production of corn grits and the production of flakes with a daily capacity of 140 tons reflects the relevance in the context of the development of the agricultural sector and the food industry. In particular, the growing demand for corn and its processing products both in Ukraine and on international markets creates excellent conditions for the implementation of such a project. The installation of a flake production line will make it possible to make additional use of corn resources and create new products with high added value. The location of the project on the territory of the "Steppe Elevator" branch of JSC Kargil in the Dnipropetrovsk region is a strategically important step, since this region is one of the key producers of corn in Ukraineuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectкукурудзаuk_UA
dc.subjectкукурудзяні пластівціuk_UA
dc.subjectвибойні бункериuk_UA
dc.subjectоперативні бункериuk_UA
dc.subjectплющильний станокuk_UA
dc.subjectпропарювачuk_UA
dc.subjectрічна економіяuk_UA
dc.subjectрентабельністьuk_UA
dc.subjectекономія коштівuk_UA
dc.subjectcornuk_UA
dc.subjectcorn flakesuk_UA
dc.subjectpunching hoppersuk_UA
dc.subjectoperational hoppersuk_UA
dc.subjectflatteneruk_UA
dc.subjectsteameruk_UA
dc.subjectannual savingsuk_UA
dc.subjectprofitabilityuk_UA
dc.subjectcost savingsuk_UA
dc.titleПроєкт заводу по переробці кукурудзи на території філії «Степовий елеватор» ТОВ «АТ Каргілл» у Дніпропетровський обл.uk_UA
dc.title.alternativeThe project of the plant for processing corn on the territory of the branch "Steppe Elevator" of LLC "AT Cargill" in Dnipropetrovsk regionuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dcterms.references1. https://elevatorist.com/karta-elevatorov-ukrainy/elevator/197-stepnoy elevator-braginovka-kargill 2. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%BD%D1%96%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%8C 3. Правила організації і ведення технологічного процесу на круп’яних заводах – К.: Віпол, 1998-162 с. 4. Євтушенко, О. О. Проєктування підприємств зберігання та переробки зерна з основами САПР : конспект лекцій для студ. освіт. ступ. "Бакалавр" спец. 181 "Харчові технології" ден. та заоч. форм навч. / О. О. Євтушенко, О. Ю. Супрун-Крестова ; Нац. ун-т харч. технол. - К. : НУХТ, 2016. - 54 с. 5. https://certificant.org/vagomi-perevagi-zastosuvannya-nassr-na pidpriyemstvi/ 6. Гаврик Є.О. Охорона праці: Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів Ельга, Ніка-Центр, 2003. 7. Винокурова А.Е., Васильчук М.В., Гаман М.В. Основи охорони праці: Підручник для проф.-техн. навчальних закладів, Вікторія, 2001. – 233 с. 8. Основи охорони праці: підручник / В. Ц. Жидецький. — 3-тє вид.,перероб. ідоп. — Львів : УАД, 2008. — 336 с.uk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів-
Appears in Collections:181 - "Харчові технології" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181НТ_21б-3-07_24_Andreichenko.pdf
  Restricted Access
1 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.