Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58235
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧервоний, В. М.-
dc.contributor.authorСємікоз, К. Е.-
dc.contributor.authorАфукова, Н. О.-
dc.date.accessioned2024-10-21T07:02:10Z-
dc.date.available2024-10-21T07:02:10Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЧервоний В. М., Сємікоз К. Е., Афукова Н. О. Підвищення енергоефективності під час виробництва продукції з дикорослої сировини. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 165-166.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-485-7-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58235-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПідвищення енергоефективності під час виробництва продукції з дикорослої сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_165-166.pdf399.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.