Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58159
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСамойчук, К. О.-
dc.contributor.authorУдуд, В. І.-
dc.date.accessioned2024-10-18T06:57:06Z-
dc.date.available2024-10-18T06:57:06Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСамойчук К. О., Удуд В. І. Застосування протитечійно-струминної гомогенізації для вдосконалення процесу переробки молока. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 79-80.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-485-7-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58159-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЗастосування протитечійно-струминної гомогенізації для вдосконалення процесу переробки молокаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_79-80.pdf366.13 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.