Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58159
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самойчук, К. О. | - |
dc.contributor.author | Удуд, В. І. | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-18T06:57:06Z | - |
dc.date.available | 2024-10-18T06:57:06Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Самойчук К. О., Удуд В. І. Застосування протитечійно-струминної гомогенізації для вдосконалення процесу переробки молока. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 79-80. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-485-7 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58159 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Застосування протитечійно-струминної гомогенізації для вдосконалення процесу переробки молока | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_79-80.pdf | 366.13 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.