Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58137
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorGuzenko, V.-
dc.contributor.authorMaznyak, Z.-
dc.contributor.authorMalaman, M.-
dc.date.accessioned2024-10-17T07:46:54Z-
dc.date.available2024-10-17T07:46:54Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationGuzenko V., Maznyak Z., Malaman M. Hydromechanical means of intensification of UF-processing of reduced dairy raw milk. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 33-34.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-485-7-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58137-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleHydromechanical means of intensification of UF-processing of reduced dairy raw milkuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_33-34.pdf243.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.