Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58134
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorHorielkov, D.-
dc.contributor.authorChapliun, D.-
dc.contributor.authorMutazakki, M.-
dc.date.accessioned2024-10-17T07:41:42Z-
dc.date.available2024-10-17T07:41:42Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationHorielkov D., Chapliun D., Mutazakki M. Directions of technical equipment of combined cleaning process of mutual sub-products. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 27-29.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-485-7-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58134-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleDirections of technical equipment of combined cleaning process of mutual sub-productsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_27-29.pdf246.85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.