Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58029
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorZaparenko, A.-
dc.contributor.authorDidenko, S.-
dc.contributor.authorBorysova, A.-
dc.date.accessioned2024-10-11T14:55:47Z-
dc.date.available2024-10-11T14:55:47Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationZaparenko A., Didenko S., Borysova A. Outlook of the application of the waxy wheat flour in pastry technologies. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 118-120.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-486-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58029-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleOutlook of the application of the waxy wheat flour in pastry technologiesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1 с_120-end-страницы-11.pdf1.65 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.