Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58007
Title: Обґрунтування та регулювання консистенції соусів із використанням крохмалів фізичної модифікації
Authors: Андрєєва, C. C.
Колеснікова, М. Б.
Хаустова, Т.М.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Андрєєва C. C., Колеснікова М. Б., Хаустова Т.М. Обґрунтування та регулювання консистенції соусів із використанням крохмалів фізичної модифікації. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 79-82.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58007
ISBN: 978-966-405-486-4
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1 с_82-end-страницы-1.pdf1.67 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.