Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58007
Title: | Обґрунтування та регулювання консистенції соусів із використанням крохмалів фізичної модифікації |
Authors: | Андрєєва, C. C. Колеснікова, М. Б. Хаустова, Т.М. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Андрєєва C. C., Колеснікова М. Б., Хаустова Т.М. Обґрунтування та регулювання консистенції соусів із використанням крохмалів фізичної модифікації. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 79-82. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58007 |
ISBN: | 978-966-405-486-4 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1 с_82-end-страницы-1.pdf | 1.67 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.