Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57715
Назва: Підвищення продовольчої безпеки з розробкою конкурентоспроможних технологій одержання якісного насіння з поліпшеним біопотенціалом
Автори: Бредихін, В. В.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Бредихін В. В. Підвищення продовольчої безпеки з розробкою конкурентоспроможних технологій одержання якісного насіння з поліпшеним біопотенціалом. Продовольчі системи України: Повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку: матеріали Міжнар. науково-практичного форуму, 15-16 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 86-88
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57715
Розташовується у зібраннях:Продовольчі системи України: Повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
conf-15-16-05-24-mater-87-89.pdf157.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.