Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57630
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРижкова, Т. М.-
dc.contributor.authorДаниленко, С. Г.-
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorГейда, І. М.-
dc.date.accessioned2024-09-27T09:41:34Z-
dc.date.available2024-09-27T09:41:34Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationРижкова Т. М., Даниленко С. Г., Михайлов В. М., Гейда І. М. Біотехнології ферментованих продуктів із коров'ячого та козиного молока: монографія. Харків: Видавництво Іванченка І. С., 2024. 148 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-8332-31-0-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57630-
dc.description.abstractВ монографії розглянуто питання, що стосуються основних фізико-хімічних показники козиного та коров’ячого молока, низки нових та вдосконалених технологій сучасного асортименту молочної продукції. Призначено для використання у навчальному процесі підготовки інженерів-технологів за напрямом підготовки 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва», 181  «Харчові технології» галузі знань 18 “Виробництво та технології”, 162 «Біотехнологія», а також може бути корисно для аспірантів, викладачів закладів вищої освіти та спеціалістів молочної промисловості.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: Видавництво Іванченка І. С.uk_UA
dc.titleБіотехнології ферментованих продуктів із коров'ячого та козиного молока: монографіяuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Monohaf_Biotekhnolohii fermentovanykh produktiv iz koroviachoho ta kozynoho moloka_2024.pdf3.36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.