Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57630
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рижкова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Даниленко, С. Г. | - |
dc.contributor.author | Михайлов, В. М. | - |
dc.contributor.author | Гейда, І. М. | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-27T09:41:34Z | - |
dc.date.available | 2024-09-27T09:41:34Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Рижкова Т. М., Даниленко С. Г., Михайлов В. М., Гейда І. М. Біотехнології ферментованих продуктів із коров'ячого та козиного молока: монографія. Харків: Видавництво Іванченка І. С., 2024. 148 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-617-8332-31-0 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57630 | - |
dc.description.abstract | В монографії розглянуто питання, що стосуються основних фізико-хімічних показники козиного та коров’ячого молока, низки нових та вдосконалених технологій сучасного асортименту молочної продукції. Призначено для використання у навчальному процесі підготовки інженерів-технологів за напрямом підготовки 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва», 181 «Харчові технології» галузі знань 18 “Виробництво та технології”, 162 «Біотехнологія», а також може бути корисно для аспірантів, викладачів закладів вищої освіти та спеціалістів молочної промисловості. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: Видавництво Іванченка І. С. | uk_UA |
dc.title | Біотехнології ферментованих продуктів із коров'ячого та козиного молока: монографія | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Monohaf_Biotekhnolohii fermentovanykh produktiv iz koroviachoho ta kozynoho moloka_2024.pdf | 3.36 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.