Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5749
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКравченко, Ю. М.-
dc.contributor.authorАнтощенкова, В. В.-
dc.date.accessioned2022-08-26T11:01:29Z-
dc.date.available2022-08-26T11:01:29Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationКравченко Ю. М., Антощенкова В. В. Екологічна безпечність та якість сільськогосподарської продукції та її конкурентоспроможність в умовах міжнародної інтеграції. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 202 «Економічні науки». 2019. С. 84-92.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5749-
dc.description.abstractВ статті розглядаються екологічна безпечність та якість агропромислової продукції, їх вплив на конкурентоспроможність продукції в умовах міжнародної інтеграції. Визначається в яких межах має проводитися екологізація сільського виробництва, її потенціал для виходу на європейський простір. Посилення глобалізаційних процесів у світі, орієнтація України до європейського простору змушують дотримуватися принципів сталого розвитку. Для впровадження принципів цієї концепції в аграрному секторі, необхідно враховувати особливості галузі. Втілення концепції сталого розвитку дозволить створити умови для покращення економічного, соціального, екологічного стану в країні.uk_UA
dc.description.abstractВ статье рассматриваются экологическая безопасность и качество агропромышленной продукции, их влияние на конкурентоспособность продукции в условиях международной интеграции. Определяется в каких пределах должна проводиться экологизация сельского производства, ее потенциал для выхода на европейское пространство. Усиление глобализационных процессов в мире, ориентация Украины в европейское пространство заставляют придерживаться принципов устойчивого развития. Для внедрения принципов этой концепции в аграрном секторе, необходимо учитывать особенности отрасли. Воплощение концепции устойчивого развития позволит создать условия для улучшения экономического, социального, экологического состояния в стране.uk_UA
dc.description.abstractThe article deals with ecological safety and quality of agro-industrial products, their influence on the competitiveness of products in the conditions of international integration. The extent to which greening of agricultural production and its potential for entry into the European space should be determined. The strengthening of globalization processes in the world, the orientation of Ukraine towards the European space make us adhere to the principles of sustainable development. In order to implement the principles of this concept in the agricultural sector, it is necessary to take into account the specificities of the industry. The implementation of the concept of sustainable development will create conditions for improving the economic, social, environmental situation in the country.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 202-
dc.subjectекологічна безпекаuk_UA
dc.subjectгенетична безпекаuk_UA
dc.subjectуправління якістюuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectэкологическая безопасностьuk_UA
dc.subjectгенетическая безопасностьuk_UA
dc.subjectуправление качествомuk_UA
dc.subjectконкурентоспособностьuk_UA
dc.subjectenvironmental safetyuk_UA
dc.subjectgenetic safetyuk_UA
dc.subjectquality managementuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.titleЕкологічна безпечність та якість сільськогосподарської продукції та її конкурентоспроможність в умовах міжнародної інтеграціїuk_UA
dc.title.alternativeЭкологическая безопасность и качество сельскохозяйственной продукции и ее конкурентоспособность в условиях международной интеграцииuk_UA
dc.title.alternativeEcological safety and quality of agricultural products and their competitiveness in the context of international integrationuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 202: Економічні науки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
11.pdf439.77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.