Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57353
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖижкина, Н. А.-
dc.contributor.authorСкобло, Т. С.-
dc.contributor.authorБудагьянц, Н. А.-
dc.date.accessioned2024-09-18T11:27:30Z-
dc.date.available2024-09-18T11:27:30Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationЖижкина Н. А., Скобло Т. С., Будагьянц Н. А. Оценка влияния химического состава и скорости кристаллизации на уровень свойств центробежнолитых валков. Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. Харків: ХНТУСГ, 2007. Вип. 67: Техн. сервіс АПК, техніка та технології у с.-г. машинобудуванні, Т. 1. С. 134-138.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57353-
dc.description.abstractРабота посвящена валкам с рабочим слоем из хромоникелевого чугуна Установлено, что наибольшее влияние на уровень свойств рабочего слоя оказывает химический состав и скорость кристаллизации валков. Получены математические модели, описывающие влияние этих факторов на уровень твердости и напряжений отливок.uk_UA
dc.description.abstractРобота присвячена валкам з робочим шаром із хромонікелевого чавуну. Встановлено, що найбільший вплив на рівень властивостей робочого шару мають хімічний склад і швидкість кристалізації валків Отримано математичні моделі, що описують вплив цих факторів на рівень твердості та напруг виливків.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харківського нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 67-
dc.titleОценка влияния химического состава и скорости кристаллизации на уровень свойств центробежнолитых валковuk_UA
dc.title.alternativeОцінка впливу хімічного складу та швидкості кристалізації на рівень властивостей відцентроволитих валківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Skoblo_Visnyk_KHNTUSH_2007_57_1_134-138.pdf201.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.