Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57077
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКобелєва, Даля Леонідівна-
dc.date.accessioned2024-09-07T18:07:37Z-
dc.date.available2024-09-07T18:07:37Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКобелєва Д. Л. Антропологічна проблематика дослідження споживання продуктів харчування. STUDIA SLOBOZHANICA: матеріали науково-практичного семінару «Слобожанський гуманітарій – 2024» (Харків, ДБТУ, 22 травня 2024 р.). Харків, 2024. С. 95-98uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57077-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleАнтропологічна проблематика дослідження споживання продуктів харчуванняuk_UA
dc.title.alternativeAnthropological issues of the research of food consumptionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:STUDIA SLOBOZHANICA

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2024_Slobozhans_kyy_humanitariy-95-98.pdf398.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.