Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56886
Title: Контроль якості та безпеки продукції галузі: конспект лекцій
Authors: Селютіна, Галина Анатоліївна
Одарченко, Андрій Миколайович
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ФОРТ
Citation: Контроль якості та безпеки продукції галузі: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»; уклад.: Г. А. Селютіна, А. М. Одарченко. Харків: ФОРТ, 2024. 94 с.
Abstract: Конспект лекцій «Контроль якості та безпеки продукції галузі» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни, призначений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу». Висвітлено питання методології та методів контролю технологічних процесів, якості та безпеки сировини для харчової продукції, загальні відомості про токсичні речовини та харчові добавки, методів контролю та безпеки при виробництві продукції рослинного походження, сировини для виробництва молочних продуктів, а також особливостей організації виробничих лабораторій на підприємствах галузі.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56886
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_Kontrol_yakosti_bezpeky_produktsiyi_haluzi_2024.pdf1.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.