Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5679
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гайдукевич, С. В. | - |
dc.contributor.author | Семенова, Н. П. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-25T13:02:01Z | - |
dc.date.available | 2022-08-25T13:02:01Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Гайдукевич С. В., Семенова Н. П. Аналіз ефективності електрофізичних методів обробки насіння томатів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 203 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2019. С. 76-79. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 5-7987-0176Х | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5679 | - |
dc.description.abstract | Розглядаються результати досліджень по вивченню впливу електрофізичної дії на урожайність і посівні якості насіння томатів при передпосівній їх обробці. | uk_UA |
dc.description.abstract | Рассматриваются результаты исследований по изучению влияния электрофизического действия на урожайность и посевные качества семян томатов при предпосевной их обработке. | uk_UA |
dc.description.abstract | The results of studies on the influence of electrophysical action on the yield and sowing qualities of tomato seeds during their pre-sowing treatment are considered. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 203 | - |
dc.title | Аналіз ефективності електрофізичних методів обробки насіння томатів | uk_UA |
dc.title.alternative | Аналіз эффективности электрофизических методов обработки семян томатов | uk_UA |
dc.title.alternative | Increase of sowing qualities of seed of tomatoes | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 203: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.