Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/56611
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАдашевський, О. В.-
dc.contributor.authorПітак, Р. О.-
dc.date.accessioned2024-08-06T18:02:16Z-
dc.date.available2024-08-06T18:02:16Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationАдашевський О. В., Пітак Р. О. Перспективи впровадження розширеної відповідальності виробників кондитерської продукції. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квітня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 122-123.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56611-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПерспективи впровадження розширеної відповідальності виробників кондитерської продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_pytannya_biotekhnolohiyi_ekolohiyi_ta_pryrodokorystuvannya_2024_122-123.pdf179.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.