Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/56587
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorZnakhur, A.-
dc.contributor.authorVarankina, O.-
dc.date.accessioned2024-08-05T15:19:36Z-
dc.date.available2024-08-05T15:19:36Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationZnakhur A., Varankina O. Biotechnology of sour cream with the addition of iodised protein. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квітня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 84.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56587-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleBiotechnology of sour cream with the addition of iodised proteinuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_pytannya_biotekhnolohiyi_ekolohiyi_ta_pryrodokorystuvannya_2024_84.pdf170.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.