Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/56554
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрупа, О. М.-
dc.date.accessioned2024-08-03T09:26:55Z-
dc.date.available2024-08-03T09:26:55Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКрупа О. М. Використання трансглутамінази в харчовій промисловості. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квітня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 50-52.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56554-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВикористання трансглутамінази в харчовій промисловостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_pytannya_biotekhnolohiyi_ekolohiyi_ta_pryrodokorystuvannya_2024_50-52.pdf188.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.