Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56209
Title: | Впровадження законодавчої бази забезпечення безпеки харчових продуктів як запорука здоров'я та безпеки нації |
Other Titles: | Внедрение законодательной базы обеспечения безопасности пищевых продуктов как залог здоровья и безопасности нации Introduction legislative base providing safety food products as mortgage health safety nation |
Authors: | Сєріков, Я. О. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Сєріков Я. О. Впровадження законодавчої бази забезпечення безпеки харчових продуктів як запорука здоров'я та безпеки нації. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 107 «Механізація сільськогосподарського виробництва»; Том 2. 2011. С. 265-270. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 107 |
Abstract: | Викладені основні положення з організації і забезпечення безпеки харчових продуктів. Описані засади основних законодавчих документів, направлених на вирішення проблеми, узагальнена структура системи наскрізного контролю якості харчових продуктів. Изложены основные положения no организации и обеспечения безопасности пищевых продуктов. Описаны основные законодательные документы, направленные на решение проблемы, обобщенная структура системы сквозного контроля качества пищевых продуктов. Substantive provisions for organizations and providing of safety of food products are Expounded. The basic legislative documents directed on the decision of problem are described, generalized structure of the through checking system of quality of food products. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56209 |
ISBN: | 5-7987-0176X |
Appears in Collections: | Випуск 107: Механізація сільськогосподарського виробництва |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_107_Tom_2_2011-265-270.pdf | 261.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.