Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56198
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Калєнік, К. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-19T14:55:44Z | - |
dc.date.available | 2024-07-19T14:55:44Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Калєнік К. В. Підвищення кваліфікації персоналу підприємств готельно-ресторанного бізнесу: європейській вектор. Розвиток бізнесу в контексті європейської інтеграції: глобальні виклики, стратегічні пріоритети, реалії та перспективи: матеріали Міжнар. науково-практичної конф., 07 червня 2024 р. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 362-363 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56198 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Підвищення кваліфікації персоналу підприємств готельно-ресторанного бізнесу: європейській вектор | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Розвиток бізнесу в контексті європейської інтеграції: глобальні виклики, стратегічні пріоритети, реалії та перспективи" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
konf_ROZVYTOK_BIZNESU_24-362-363.pdf | 246.18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.