Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56198
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКалєнік, К. В.-
dc.date.accessioned2024-07-19T14:55:44Z-
dc.date.available2024-07-19T14:55:44Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКалєнік К. В. Підвищення кваліфікації персоналу підприємств готельно-ресторанного бізнесу: європейській вектор. Розвиток бізнесу в контексті європейської інтеграції: глобальні виклики, стратегічні пріоритети, реалії та перспективи: матеріали Міжнар. науково-практичної конф., 07 червня 2024 р. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 362-363uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56198-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПідвищення кваліфікації персоналу підприємств готельно-ресторанного бізнесу: європейській векторuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Розвиток бізнесу в контексті європейської інтеграції: глобальні виклики, стратегічні пріоритети, реалії та перспективи"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
konf_ROZVYTOK_BIZNESU_24-362-363.pdf246.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.