Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56109
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМироненко, А. П.-
dc.date.accessioned2024-07-19T08:43:58Z-
dc.date.available2024-07-19T08:43:58Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationМироненко А. П. Визначення оптимальних режимів роботи вертикального трьохрівневого кормозмішування інгредієнтів комбікормів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 107 «Механізація сільськогосподарського виробництва»; Том 2. 2011. С. 216-222.uk_UA
dc.identifier.isbn5-7987-0176X-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56109-
dc.description.abstractЗа результатами проведених досліджень запропоновано режими роботи кормозмішувача з оптимальним часом змішування компонентів комбікормівuk_UA
dc.description.abstractПо результатам проведенных исследований предложены режимы работы кормосмесителя с оптимальным временем смешивания компонентов комбикормовuk_UA
dc.description.abstractThis article highlights the experimental research results on feed mixer regimes efficiency evaluation. The regimes proposed to be implemented by optimal time regulation for the complete feed components mixuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 107-
dc.titleВизначення оптимальних режимів роботи вертикального трьохрівневого кормозмішування інгредієнтів комбікормівuk_UA
dc.title.alternativeОпределение оптимальных режимов работы вертикального трехступенчатого кормосмесителя ингредиентов комбикормовuk_UA
dc.title.alternativeOptimal regimes evaluation of vertical triple-level complete feed mixer ingredientsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 107: Механізація сільськогосподарського виробництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_107_Tom_2_2011-216-222.pdf731.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.